Kartepe'de Parklar Düzenleniyor

Kartepe Belediyesi park alanlarındaki revize çalışmaları kapsamında Tepecik Park Alanı çevresini şık ve fonksiyonel bir hale getirmek için düzenleme başlattı.

Kartepe'de Parklar Düzenleniyor
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İstasyon Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde 1500 metrekarelik Tepecik Park alanında çevre çit çalışması kapsamında hatıl yapımına başladı.

Ekipler, mevcut park alanına çevre çiti yapılması için alt yapısını oluşturacak beton zemin kısmı için 160 metre hatıl çalışmasını başlattılar. Hatıl yapımı tamamlandıktan sonra ekipler, parkın çevre çiti montajını yapacak. Parkın çevresini dekoratif bir görünüm kazandıracak çalışmanın kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

Yapılan proje ve hizmetlerin fonksiyonelliği kadar turizm kenti olarak anılan Kartepemizde, görselliği ve estetiğini de önemsediklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Zuhal Ayhan, “Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in her konuda olduğu gibi bu konudaki vizyonu ve birikimi ışığında ve rehberliğinde çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA