Hatay'da Trafik Kazaları MOBESE Kameralarında

Hatay'da meydana gelen bazı trafik kazaları Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıdı.

Kent merkezinde son dönemde meydana gelen kazalara ilişkin basın mensuplarıyla paylaşılan görüntülerde, merkez Antakya ilçesi Atatürk Caddesi'nde bir aracın park etmek için kendi şeridinden çıkarken hızla giden motosikletle çarpıştığı görülüyor.

Reyhanlı ilçesinde de tali yoldan ana yola çıkmak isteyen otomobil, hızla giden başka otomobille çarpışıyor. Bir başka görüntüde de otomobilin okula gitmek için yolun karşısına geçen iki ilkokul öğrencisine çarptığı an yer alıyor.

Hassa ilçesinde ise ticari aracın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak trafik ışıklarında durduğu görülüyor.

İskenderun-Antakya karayolu Deniz Alayı Kavşağı'nda 7 kişinin yaralandığı kazada ise yolcu otobüsünün freninin patlaması sonucu önündeki otomobil ve dolmuşa çarptıktan sonra minibüse çarptığı görülüyor. Görüntülerde, minibüsün çarpmanın etkisiyle parçalandığı ve yolcu otobüsünün yolda daireler çizdiği görülüyor.

Başka bir görüntü de ise İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi otoban gişelerine hıza giren otomobilin gişeden çıkarak sağa geçmek isteyen hafif ticari araçla çarpışması anbean kaydediliyor.

Bu arada, Kırıkhan ilçesinde de ara sokaktan hızla ana yola çıkmak isteyen motosiklet otomobile çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü aracın üzerinde yuvarlanıp yere düşmeden ayakta kaldığı görülüyor.

Görüntülerde Kırıkhan'da Gelişim Kavşağı'nda hafif ticari aracın karşı yöne geçmek istemesiyle yolda hızlı şekilde giden motosikletle çarpıştığı yer alıyor. Motosikletin metrelerce sürüklenmesi kameralarca görüntüleniyor.

Kaynak: AA