Cem Belevi Şanlıurfa'da Hayranlarına Müjdeyi Verdi

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdiği mini konser ve imza günü etkinliği sonrası açıklamalarda bulunan Cem Belevi Şanlıurfa’da yemek kültürünün zenginliğine değinerek, ayrıca hayranlarına da romantik komedi tadında bir dizide rol alacağının müjdesini verdi.

Cem Belevi Şanlıurfa'da Hayranlarına Müjdeyi Verdi
Şanlıurfa Piazza her geçen gün farklı bir etkinlik ile Şanlıurfalıların sesi olmaya devam ediyor. Piazza’da gerçekleşen mini konserin ardından açıklamalarda bulunan Cem Belevi, Müziğin yanı sıra oyunculukta da kendini kanıtlamaya devam ediyor. Ünlü popçu romantik komedi tadında yeni bir yaz dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Cem Belevi, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliği için geldiği Şanlıurfa’da, Balıklıgöl’ü gezdi. Bir Ocakbaşı’nda, yöresel yemeklerin tadına bakan genç şarkıcıya, nohut ve dövme ile yapılan lebeni çorbası ve içli köfte ikram edildi. Cem Belevi, Şanlıurfa yöresinin meşhur şıllık tatlısının da tadına baktı.

“Bilemezsin” albümüyle müzik piyasasına giren, “İnadına Aşk” dizisindeki oyunluğuyla da dikkatleri üzerine çeken genç ve yakışıklı oyuncu Cem Belevi, hayranlarına yeni dizi müjdesi verdi. Yeni bir yaz dizisi için anlaşma yaptığını ifade eden ünlü oyuncu, “Yine romantik komedi tadında sıcak bir yaz dizisi olacak” dedi.

“KALICI PROJELERDE YER ALMAK İSTİYORUM”

Altan Gördüm ve Vahide Perçin gibi tecrübeli isimlerden oyunculuk eğitimi alan genç şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi, “Oyunculuk benim çocukluk hayalim falan değil, bana müziğin açtığı bir kapı. Ama çok da severek ilerletmek istiyorum. Dizilerde pişerek ilerliyorum, oyunculuğumu geliştiriyorum. Ama sinema filmleri gibi daha kalıcı projelerde yer almak isterim” diye konuştu.

Oyunculuğa başlama hikayesini de anlatan Cem Belevi, albüm tanıtımı için televizyon programlarına çıkmaya başlayınca oyunculuk teklifleri geldiğini ifade etti.

Cem Belevi, “Oyunculuğun kapısını bana müzik açtı. Şöyle bir analiz yapabiliriz, sadece müzikle kitlelere ulaşmak çok kolay bir şey değil. Şarkılar dizide yer aldığı zaman çok daha geniş kitlelere ulaşıyor. Hem şarkım dizide yer aldı hem ben dizide oynayınca çok daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı buldum" ifadelerine yer verdi.

“İKİSİ BİR ARADA ZOR OLUYOR AMA SEVEREK YAPIYORUM”

Müzik ve oyunculuğun bir arada çok zor olduğunu, ancak severek yaptığını belirten Cem Belevi, “Set çok uzun sürüyor. Setten çıkıp konsere gitmek, stüdyoya gitmek ya da röportaja, televizyon programına katılmak gerçekten yoğun bir tempo ama ben işimi tutkuyla yaptığım için birbirinden ayırmıyorum. Çok severek yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Müziğe 7 yaşında piyano çalarak başladığını, lise yıllarından bu yana da şarkı sözü yazdığını belirten Cem Belevi, "Lise bittikten sonra vizyonumu geliştirmek için İngiltere’de okudum. Orada müzik, her zaman hobi olarak yapabileceğimi düşündüğüm, her istediğim zaman yapabileceğimi düşündüğüm bir branştı. Üniversite okurken belki Türkiye’yi özlediğimden, sevdiklerimi özlediğimden daha çok beste yapmaya başladım. Orada da müzik eğitimi almaya başladım. Hatta orada bir sürü etkinliklerde sahne aldım. Bir keresinde Londra Belediye Başkanı için gitar çaldığım oldu. Sonra üniversite bitti ve orada çalışmaya başladım. İki sene çalışma hayatım oldu, uluslararası pazarlama şirketinde çalışıyordum. Ama her gün soruyordum kendime, ‘burada ne yapıyorum’ ben diye. Çünkü ruhum başka bir şey istiyordu. Türkiye’ye döndüm ve müzik kariyerim böyle başladı" ifadelerini kullandı.

“ŞÖHRETİN DE MANEVİ VERGİSİ VAR, BEN BU VERGİYİ ÖDEMEKTEN MUTLUYUM”

Şöhretin bir bedeli olduğunu ve bu bedeli ödemekten çok mutlu olduğunu vurgulayan Cem Belevi, “Bir işletme açıyorsanız, buradan para kazanıyorsanız, buranın vergisini vermek durumundasınız. Bizim de bununla alakalı manevi bir vergimiz var. Biz insanların gönüllerine dokunuyoruz. Bir şekilde hayatlarındayız ve bunun manevi vergisi var. O yüzden ben de bu vergiyi ödemekten çok mutluyum. Bu küçük bir sıkıntı yaşatıyor ama umarım hayatım boyunca bu sıkıntıyı yaşarım" dedi.

Ünlü sanatçı Cem Belevi, müzikle ilgili tek hedefinin, açık hava konserlerini tıklım tıklım doldurmak olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA