Altındağlı Kadınlar 'Bir Gülüş İçin El Ele' Verdi

Sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destek ve gösterdikleri katılımla her zaman bir adım önde olan Altındağlı kadınlar, duyarlı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Altındağlı Kadınlar 'Bir Gülüş İçin El Ele' Verdi
Dışkapı Hastanesi Onkoloji Servisi’nde kanser tedavisi gören çocukları ziyaret eden Önder Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, miniklere neşe kaynağı oldu. Günlerini hastane odasında geçirmek zorunda kalan minikler, bu ziyaretten duydukları mutluluğu neşe dolu gülüşleriyle gösterdi.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE MORAL KAYNAĞI

Ellerinde balonlar ve 2 palyaçoyla Onkoloji Servisi’ni renklendiren merkez üyeleri, balonları çocuklara hediye ederek yüzlerini güldürdü. Daha sonra palyaçolarla keyifli vakit geçiren minikler, moral depoladı. Hem çocuklara hem de ailelerine değişik bir gün yaşattıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren merkez üyeleri, “Onların bir gülüşü için el ele verdik, bugün bu organizasyonu gerçekleştirdik. Onların gülüşü her şeye değer” dedi.

“Çocuklarımız hep mutlu olsun, gülüşleri hiç solmasın.” temennisinde bulunan merkez üyeleri, çocuklara desteklerinin süreceğini de belirtti.

Kaynak: İHA