Altındağ'da 'Kutlu Doğum Haftası' Programı

Altındağ Belediyesi tarafından “Kutlu Doğum Haftası” kapsamında düzenlenen Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun ilahi konseri gönüllere nur yağdırdı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum gününü kapsayan Kutlu Doğum Haftası programı Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı programa yaklaşık bin kişi katıldı.

TÜM İSLAM ÂLEMİNE BARIŞ TEMENNİSİ

Kuran’ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile başlayan program, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i anlatan sinevizyon gösterisi ile devam etti. Ney dinletisi kulakların pasını silerken sema gösterisiysekatılımcıları huzura doğru bir yolculuğa çıkardı. Dünya güzel Kuran’ı Kerim okuma birincisi Mustafa Özcan Gündoğdu’nun okuduğu ilahiler, salonu dolduran Altındağlıların gönüllerine işledi.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Veysel Tiryaki, bu haftanın tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini diledi. Başkan Tiryaki, barışa giden yolda hoşgörünün önemini vurguladı ve kardeşlik duygularının sağlam temeller üzerine kurulmasını istedi. Birlik ve beraberlik karşısında hiçbir kötülüğün duramayacağını ifade eden Başkan Tiryaki,bu özel gecede edilen tüm duaların kabul görmesini temenni etti.
Kaynak: İHA