TEK İsteği Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tanışmak

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da yaşayan Özek ailesinin 5 çocuğundan biri olan 21 yaşındaki bedensel engelli Mehmet Özek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görmek istiyor.

TEK İsteği Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tanışmak
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da yaşayan Özek ailesinin engelli oğlu Mehmet Özek bugünlerde farklı bir istek ve heyecanla yaşıyor. Özek’in bu kadar heyecanlanmasının ana nedeni ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görme isteği.

DOĞUM SIRASINDA OKSİJENSİZ KALDI

Özel bir hastanede hasta bakıcı olarak görev yapan Mehmet’in annesi 36 yaşındaki Fatma Özek, ilk hamileliğinde ikiz bebek dünyaya getirdiğini belirterek, bu bebeklerden birinin kız diğerinin erkek olduğunu söyledi.



Bebekleri Mehmet ve Zeynep’i kucağına aldığında büyük mutluluk yaşadığını belirten Özek, doğum sırasında oksijensiz kalan oğlunun sürekli rahatsızlandığını, ardından da menenjit rahatsızlığı geçirdiğini anlattı.

Menenjit nedeniyle yatağa mahkum olan oğlu Mehmet’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ayrı sevgi duyduğunu ve onu görmeyi çok istediğini aktaran Özek, "Adını bile duyduğu zaman heyecanlanıp, bağırıyor. Geçen seçimlerde Erdoğan, Hatay’a geldiğinde mitinge götürmemizi çok istedi ama kalabalıktan çekindik. Ondan sana hediye getireceğim diye söz verdim ama sözümde duramadım. Bir arkadaşımdan, Emine Erdoğan’ın attığı karanfili alıp Mehmet’e getirdim. Emine Hanım bunu sana gönderdi dedim. O karanfili aylarca sakladı. Erdoğan’ı televizyonda gördüğünde çok heyecanlanıyor. Onunla televizyon karşısında fotoğraf çekiniyor. Hiç kimseden maddi bir isteğim yok. Rica ediyorum beni kimse yanlış anlamasın. Oğlumun hayalinin gerçekleşip mutlu olmasını istiyoruz.”
Kaynak: İHA