Suphi Altındöken Cinayetinde Açıklaması 'Ne Yaptın Sen?' Tepkisi

Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken cinayetinde Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’ndeki katil zanlısına Gültekin A.’ya silah temin ettiği öne sürülerek tutuklanan Gamze B.’nin yakınları, kadına “Ne yaptın sen?” diyerek tepki gösterdi.

Suphi Altındöken Cinayetinde  Açıklaması 'Ne Yaptın Sen?' Tepkisi
Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken’in öldürülmesi, babası Necmettin Altındöken’in de yaralanması olayı ile ilgili olarak, katil zanlısı Gültekin A.’nın olayda kullandığı silahı, infaz koruma memuru Hacı Ahmet Ö.’nün yardımıyla, kendisiyle aynı odada kalan hükümlü Hüsamettin B.’nin eşi olan Gamze B. aracılığıyla temin ettiği ortaya çıkmıştı.

Olayın ardından yapılan inceleme ve soruşturmada, katil zanlısı Gültekin A. ile birlikte ona yardım ettiği tespit edilen Ahmet Tekin B., Ferhat Y., Hüsamettin B., İnfaz ve Koruma Memuru Hacı Ahmet Ö. ve Gamze B. gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti.

Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi. Bu sırada adliye yakınlarında bekleyen Gamze B.’nin yakınları, cezaevi aracına el sallayarak “Ne yaptın sen?” diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İHA