Köy Okulundaki Öğrencilere Yardım

Yozgat Erdoğan Akdağ Ortaokulu, kardeş okul belirledikleri Bişek köyü Şehit Adem Kocadağ Ortaokulu'na gıda, giyim ve spor malzemesi ile kitap yardımı yaptı.

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Erdoğan Akdağ Ortaokulu Müdürü Mustafa Özyürek ve okul öğretmenleri ile Bişek köyü Şehit Adem Kocadağ Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, köy okullarının ayrı bir havası ve tadı olduğunu ifade ederek, ''Her öğretmenimizin köy okulunda az da olsa çalışması kanaatindeyim. Köy okullarında çalışan öğretmenlerimizin mesleki gelişim açısından büyük tecrübe kazanacağına inanıyorum. Okullarımızın böylesine güzel dayanışma içeresinde olması gerçekten çok mutlu edici bir durum. Görüldüğü üzere mesafeler asla yardımlaşmaya ve paylaşmaya engel değil yeter ki gönül istesin. Merkezdeki bir okulumuzun öğretmen, öğrenci ve velilerin desteğiyle bu güzel köy okulumuzun öğrencilerine 'biz sizi kardeş olarak kabul ettik siz de bizi edin’ demesi manevi bir gönül köprüsünün oluştuğuna işarettir. Umut ediyorum ki bu güzel köprünün etrafı kuru kalmayacak okullarımızın birbirine olan desteğiyle ileriki zamanlarda yeşillikler ve çiçekle dolacaktır.''

Erdoğan Akdağ Ortaokulu Müdürü Mustafa Özyürek de yanlarında getirdikleri gıda, giyim, spor malzemeleri ve bin kitabı öğrencilere vermek üzere Bişek köyü Şehit Adem Kocadağ Ortaokulu Müdürü Salih Özer'e teslim etti.

Kaynak: AA