'Eylül Şarkıları' Konseri

Melihat Gülses ve İncesaz, 15 yıl önce çıkardıkları 'Eylül Şarkıları' albümündeki parçaları yeniden seslendirerek, müzik severlerle unutulmaz bir konser yaşattı.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'ndeki konserde, İncesaz'ın kendine özgü tınısı, rengi, tanburu, kemençesi, kanunu eşliğinde Melihat Gülses, 15 yıl önce çıkardıkları albüm parçalarından 'Çok Aşığın Var Diyorlar, Üsküp Sevda Şarkısı, Firar, Kadıköy, Balat ve Bana Bir Aşk Masalından Şarkılar' gibi unutulmaz eserleri yorumladı.

Dinleyicilerin uzun alkışlarının ardından konuşan Gülses, 'Hepiniz hoş geldiniz. İncesaz'la 15 yıl aradan sonra bu özel gecede sizlerle birlikte olarak gerçekten büyük heyecan içerisindeyim. Aradan çok yıllar geçti, eski sevgiliyle yeniden kavuşmak gibi bir şey olduğunu düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Türk müziği sevenlerinin salonu doldurmasından memnuniyet duyduğunu belirten Gülses, şunları söyledi:

'Bu tabii ki bu seneye mahsus bir beraberlik. Kısmet olursa tabii ki zaman zaman bazı konserlerde İncesaz'la birlikte olmak benim için gerçekten büyük bir keyif olur. İncesaz'ın çok değerli bir solisti var. Sevgili Ezgi Köker benim biricik evladım. Harika bir ses. Birlikte uyum içerisindeler. Türk müziğini sevenler burada bulunarak bizi çok mutlu etti. Güzel şeylerin her zaman alıcısı vardır.'

Kaynak: AA