Çekmeköy'de Bahar Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Çekmeköy’de düzenlenen Bahar Şenliği, birbirinden eğlenceli gösterilere sahne oldu. Öğrencilerden oluşan Ertopa Kafkas Dans Ekibi performansı ile büyük beğeni toplarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.

Çekmeköy'de Bahar Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Çekmeköy Belediyesi’nin Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile organize ettiği Bahar Şenlikleri renkli görüntüler oluşturdu. Etkinliğe Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Muhammet Kılıç, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bahar Şenlikleri Programı, Özden Cengiz Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu rock ve rap müzik gruplarının performanslarıyla başladı.

Müzik gruplarının ardından sahne alan Ertopa Kafkas Dans Ekibi, yaptıkları şovla büyük beğeni topladı. Program, Özden Cengiz Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu rock ve rap müzik gruplarının performanslarıyla başladı.

Müzik gruplarının ardından sahne alan Ertopa Kafkas Dans Ekibi, yaptıkları şovla alanda bulunanlardan büyük beğeni topladı. İlçedeki okullar bahar şenliklerinde futbol, badminton, voleybol, basketbol, tenis, satranç ve futsal gibi çeşitli spor dallarında toplamda 42 takım 3 bin 600 öğrenciyle mücadele edecek.

"BÜTÜN AMACIMIZ SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞSİN"

Yapılan etkinliklerle sağlıklı nesillerin yetişmesini amaçladıklarını belirten Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, “Biz büyüklerimizden bu ülkeyi devir aldık. Biz sizlere bu ülkeyi devredeceğiz. Ama bütün amacımız sağlıklı nesiller yetişsin. Ve bu sağlık beyin sağlığı, beden sağlığı olarak teşekkür etsin diliyoruz. Özellikle bu yıl spor müdürlüğü kurarak ve şehrimizdeki spor kulüplerini destekleyerek büyük bir atılım gösterdi. Şehrimizdeki tüm gençlerimizin spor alanları oluşturarak spor yapmalarını, beyin ve beden gücünü sağlığına kavuşmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Bunun için de spor müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu okullar arası bu yarışmalarda ben belediye başkanımız adına bütün okullarımıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Özden Cengiz Anadolu Lisesi basketbol takımı oyuncuları ise, Çekmeköy Belediyesi’ne verdiği imkanlardan dolayı çok teşekkür ettiklerini dile getirdi. İlçedeki okullar bahar şenliklerinde futbol, badminton, voleybol, basketbol, tenis, satranç ve futsal gibi çeşitli spor dallarında toplamda 42 takım, 3 bin 600 öğrenciyle mücadele edecek.
Kaynak: İHA