Başkan Türel'e Adana'dan Özel Ödül

Adana'da yayın yapan 5 Ocak Gazetesi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e, başarılı belediyecilik uygulamalarından dolayı 'özel ödül' verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adana'da yayın yapan 5 Ocak Gazetesi'nin kuruluş yıl dönümü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte 'özel ödüle' layık görüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana'da yayın yapan 5 Ocak Gazetesi'nin 17'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Geceye, Başkan Türel'in yanı sıra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, işadamı Ömer Sabancı, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Toyota CEO'su Ali Haydar Bozkurt'un da aralarında bulunduğu isimler katıldı.

Gecede Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hayata geçirdiği yatırımlar ve örnek belediyecilik modeli ile özel ödüle layık görüldü. Gecede, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e de özel ödül verildi.

Geceye eşi Ebru Türel ile katılan Başkan Menderes Türel, hayatı boyunca birçok ödül aldığını, ancak bunlar içinde en değerli olanların toplumun nabzını en iyi tutan kişiler olan gazeteciler tarafından verilenler olduğunu ifade etti.

Antalya'da kısa sürede çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Türel, Fetih Terim ile birlikte Antalya'da Türk futboluna bir kamp tesisi kazandırmak için çalıştıklarını da bildirdi.
Kaynak: AA