Milletvekili Yılmaz Tunç'tan Şehit Ailesine Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Şırnak’ın Uludere ilçesinde, mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer’in ailesini ziyaret etti.

Milletvekili Yılmaz Tunç'tan Şehit Ailesine Ziyaret
Ziyarette Milletvekili Yılmaz Tunç’a Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun eşlik etti.

“BÜYÜK FEDAKARLIK GÖSTERİYORLAR”

Ziyaretinde konuşan Milletvekili Tunç, "Ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden, terörle mücadelede büyük fedakarlıklar gösteren güvenlik güçlerimizin göreve giderken Türkiye-Irak sınırı yakınlarındaki Gülyazı Karaçalı bölgesinde hain teröristlerce döşenen mayına basması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer’in şehit olması bizleri derinden üzdü, mekanı cennet olsun, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

“BU VATAN BİZE EMANET”

Milletvekili Tunç, "Bu milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler, huzurumuzu kaçırmak isteyenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır, bu vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir, millet olarak bu emaneti korumak bizim varlık sebebimizdir. Terörle mücadeledeki kararlılık devam edecek ve bu beladan milletimiz kurutulacaktır" dedi.

“BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NA TEŞEKKÜR”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şehidin Bartın Kozcağızdaki eski evinin yenilenmesi talimatı üzerine Bartın Valiliği koordinatörlüğünde eski evleri yıkılan ve 16 Kasım’da temeli atılarak 80 günde tamamlanan 2 katlı yeni evlerine kavuşan aile de "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na çok teşekkür ediyoruz devletimiz bize sahip çıktı hepinizden Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: İHA