Kayseri'de Bir Kişinin Otomobille Ezilerek Öldürülmesi

Bir kişinin darbedildikten sonra silahla yaralanıp, ardından otomobille ezilerek öldürülmesi olayına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kayseri'de bir kişinin, alacak meselesi yüzünden tartıştığı kişiler tarafından darbedildikten sonra silahla yaralanıp ardından otomobille ezilerek öldürülmesi olayına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kocasinan ilçesinde meydana gelen olayda, bir iş yerine ait güvenlik kamerası kayıtlarına, Davut Kaya'nın (43) M.Y, C.T, Y.Ç, Ö.K, M.Y ve Y.Ç tarafından darbedildikten sonra kaçmaya çalışması ve bu sırada zanlılardan biri tarafından tabancayla vurulması yansıyor.

Görüntülerde şüphelilerden birinin, silahla vurulduktan sonra yere düşen Kaya'yı otomobille ezip üstünden geçmesi de yer alıyor.

Alacak meselesi yüzünden tartıştığı zanlılar tarafından 1 Nisan'da otomobille ezilen Davut Kaya, kaldırıldığı Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamış, olayın ardından kaçan zanlılar, Talas'ta bir evde yakalanmıştı.

Zanlılardan, Ö.K, M.Y ve Y.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, M.Y, C.T, ve Y.Ç ise adli denetim şartıyla serbest bırakılmıştı.
Kaynak: AA