Bir Yanda AK Kadınlar, Diğer Yanda CHP'li Kadınlar

Dikili AK Parti kadın kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerine tepki gösterirken, ak kadınların basın açıklaması sonrası ilçe binasına siyah çelenk bırakacağı duyumunu alan ve bir araya gelen CHP’li kadınlarda ıslaklarla durumu protesto etti.

Bir Yanda AK Kadınlar, Diğer Yanda CHP'li Kadınlar
Dikili AK Parti kadın kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerine tepki için protesto eyleminde bir araya geldi. Ellerinde bulunan pankartlarla Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren kadınlar, basın açıklaması yaptı. Dikili AK Parti İlçe Başkanı Zafer Afyon, "CHP Genel Başkanını Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda ona şikayet ediyorum" diyerek, "Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Hanımefendiye yapmış olduğu ağır hakaretten dolayı buradayız. Biz sadece hizmet için varız, kavga ile işimiz yok. Memleketimize yapılacak yatırımlarla ilgileniyoruz. Kapımız her türlü insana ve her tür görüşe açık; şu anda CHP Genel Başkanını Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda ona şikayet ediyorum" dedi.

Dikili AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünlü de, "Ana muhalefet partisi genel başkanının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği ahlak ve insaftan yoksun ifadeler ülke siyasi tarihine kara leke olarak geçmiştir. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz" şeklinde konuştu.

CHP’LİLERDE PARTİ ÖNÜNDE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan, AK Partili kadınların basın açıklaması sonrası CHP İlçe Örgütü’ne siyah çelenk bırakacağı haberini alan CHP’li kadınlarda teşkilat binası önünde bir araya geldi. CHP’li kadınlar, basın açıklaması yapan ak kadınları ıslıklarla protesto etti. Polis de herhangi bir olay çıkma ihtimaline karşı bölgede önlem aldı. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından protestoda herhangi bir sorun yaşanmadı. Basın açıklaması sonrası AK Partili kadınlar olaysız bir şekilde dağıldı.
Kaynak: İHA