Akp'li Meclis Üyesi Ersezen Hayatını Kaybetti

Burhaniye AK Parti Belediye Meclis üyesi Melih Ersezen yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Akp'li Meclis Üyesi Ersezen Hayatını Kaybetti
Bir süredir tedavi gördüğü Körfez Kastanesinden durumu kötüleşince İstanbul Memorial hastanesine sevk edilen Ersezen, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

2002 yılından itibaren AK Parti’de değişik kademelerde görev alan Melih Ersezen, son olarak Balıkesir İl Genel Meclis Üyeliği, 2014 yılından itibaren de Burhaniye ve Büyüşehir Belediye Meclis üyeliği yapıyordu. Burhaniye de çok sevilen Ersezen’in ölümü sevenlerini üzdü.

AK Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, ”Melih Ersezen çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Yardım sever ve sevecen bir halk adamıydı. İl genel meclisi üyeliği sırasında, şu anda mahalle olan köylere önemli katkıları olmuştu. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Allah, eşine, çocuklarına ve tüm sevenlerine sabırlar versin” dedi.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ise sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında “Burhaniye Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi değerli kardeşimiz Melih Ersezen’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Burhaniye’mize birçok hizmet vermiş, 2009-2014 yılları arasında Balıkesir İl Genel Meclis Üyeliği yapmış olan değerli kardeşimize Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine, sevenlerine ve tüm Burhaniye halkına sabırlar dilerim.”dedi.

Kaynak: İHA