AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe'ye Ziyaretler

Hak-İş Konfederasyonu Edirne Temsilcisi İlhami Taşkın, Hizmet-İş Sendikası Edirne İl Başkanı Emre Promet ve Öz Finans İş Sendikası Edirne İl Temsilcisi Serdar Tüzün, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'yi ziyaret etti.

Akmeşe, ziyarette, çalışanların hayat seviyesinin yükselmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun taşeronlarla ilgili müjdeyi yaklaşık bir ay önce verdiğini anlatan Akmeşe, şunları kaydetti.

'Gerçekten biz de çok sevindik. Tabi bu da çalışan kardeşlerimizi, 750 bin kişiyi kapsıyor herhalde. Onlara yeni haklar kazandırdı. AK Parti hükümetinin çalışanın emeğinin yanında olduğunu siz de burada gördünüz ve takip ediyorsunuz. Bizi de mutlu etti bu yeni yasa. Onunla ilgili bazı şartlar var. Çalışılıyor, inşallah meclise gelecek. Biz de diyoruz ki bu yasa taşeron kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Onların refah seviyelerinin yükselmesi bizleri de mutlu eder. 14 senedir iktidardayız. Çalışan, emekçi kardeşlerimizin devamlı yanında olduk. Onların refah seviyelerinin yükselmesi için AK Parti hükümeti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.'

Promet ise Başbakan Davutoğlu'na taşeron yasası dolayısıyla teşekkür ederek, öneri ve taleplerden oluşan dosyayı Akmeşe'ye verdi.

-ETSO'dan ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'yi ziyaret etti.

Akmeşe, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek kentin kalkınması ve ekonomisinin ileri seviyelere yükselmesi için çaba harcadıklarını ifade etti.

ETSO'nun çalışmaları hakkında bilgi veren Zıpkınkurt, Akmeşe'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: AA