Kurucusu Olduğu Eğitim Merkezine Müdür Olarak Atandı

Manisa’da 2014 yılında yeni kurulan Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne geçici olarak atanan ve kuruculuğunu yapan Mehmet Kanca, asaleten Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atandı.

Kurucusu Olduğu Eğitim Merkezine Müdür Olarak Atandı
Manisa’nın 2014 yılında büyükşehir olmasının ardından kurulan Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’nin kurucu müdürlüğünü yapan ve 3 ay sonra görev süresinin dolmasının ardından Gazi İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Kanca, yeniden Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı. Müdür Kanca’yı ilk görev gününde Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Muhammet Çetin ve Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Muhammet İnal Yamlı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Müdür Kanca, "Kurucu müdürlüğünü yapmış olduğum 2014 yılında kurucu müdürlüğünü yapmış olduğum Şehzadeler Halk Eğitim Müdürlüğü’nde göreve başlamış bulunuyorum. Şu an için kayıtlarımıza baktığımızda Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan merkezimizin Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber bundan sonra çok güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

Müdürlük çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan kanca, 1 Eylül 2015 ve 31 Ocak 2016 tarihleri arasında merkezde 151’i Mesleki ve Teknik Eğitim Kursları ve 187’si genel kurslar olmak üzere toplamda 338 adet kurs açıldığını, bu kurslarda 310’u kadın, 531’i erkek olmak üzere toplam 841 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını söyledi.

Kursiyer sayısını bine çıkarmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Kanca, "Bu konuda ben Şehzadeler İlçemizdeki tüm yetkililere, sivil toplum kuruluşlarına, Valiliğimize, Kaymakamlığımıza, il ve ilçe müdürlüğüne bu anlamda müdürlüğümüz olarak kendimize güveniyoruz. Bu sayıya ulaşacağımıza inanıyorum herkesten bu konuda destek ve yardımlarını esirgemeyeceğime şüphem yok" dedi.

Kaynak: İHA