Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Hizmet Araçları Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, bölgenin gelişmesini dikkate alarak araç filosunu güçlendirdiklerini söyledi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Hizmet Araçları Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Kayseri Organize Sanayi Bölgesi olarak teknolojik gelişme uyum sağlama, ihtiyaç ve işlevsellik adına bölgenin genişlemesi dikkate alınarak, bölgemize ve sanayiciye hizmet vermekte olan itfaiye, ilk müdahale ve kurtarma, çevre ve diğer hizmet araçları filosunun mevcut durumu gözden geçirdik" dedi.

Teknolojinin son yenilikleriyle donatılmış 4 adet itfaiye aracı ve 1 adet ilk müdahale ve kurtarma aracı aldıklarını açıklayan Tahir Nursaçan, şu bilgileri verdi:

"Birer adet Kar Küreme Aracı ve araç üzerine yerleştirilmiş İlaçlama Makinesi, gibi muhtelif hizmet araçları filoya kazandırılmış oldu.

Son duruma göre;

10 adet itfaiye aracı, 2 adet ilk müdahale ve kurtarma aracı, su tankeri ve arazöz gibi araçlarla bölge itfaiyesinin daha da güçlendirilmesi sağlanmıştır. Söz konusu hizmet araçlarına ilave olarak; bölgemize yol, bakım, onarım ve sair altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 adet yeni iş makinası alınmıştır. ( 3 adet Lastik Tekerlekli ve Kazıcı Yükleyici ile beraber 1 adet Forklift )

Lastik Tekerlekli Yükleyicilerden; 1 adedi 21.000 kg kapasiteye sahip. 2 adedi Kazıcı Yükleyici 1 adet Forklift 5.OOO KG kapasiteye sahip. Ek olarak; 2 adet de yangın ilk müdahale aracı. Biri seyyar, biri çekmeli araç üstü bölgemiz bünyesine kazandırılmıştır.

Söz konusu yatırımların değeri yaklaşık 4 milyon 100 bin TL civarındadır."
Kaynak: İHA