Erzurum'un Çat İlçesinde Polis Haftası Etkinliği

Erzurum’un Çat ilçesinde Polis Haftası coşkusu yaşandı. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, protokol üyeleriyle birlikte önce İlçe Emniyet Müdürü Muhsin Türkoğlu’nu ziyaret etti, ardından emniyet mensuplarını öğle yemeğinde bir araya getirdi. Başkan Kılıç, "Türk Polis Teşkilatı, başımızın tacıdır, bizim en kıymetlimizdir" dedi.

Erzurum'un Çat İlçesinde Polis Haftası Etkinliği
Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Erzurum’un Çat ilçesinde de bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Muhsin Türkoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Polis Haftası’nı kutladı. Toplu ziyarete İlçe Kaymakamı Ramazan Pektaş, Garnizon Komutanı Mustafa Hazırbulan, Cumhuriyet Başsavcısı Şüheda Oktay Arslan, Cumhuriyet Savcısı Faruk Dengeşik, Hakim Ferhat Boyraz, şube müdürleri ve diğer protokol üyeleri de iştirak etti. Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir’in de hazır bulunduğu ziyarette, Türk Polis Teşkilatı’nın önemine vurgu yapıldı, Polis Haftası dolayısıyla tüm Emniyet çalışanları teker teker kutlandı.

BAŞKAN KILIÇ’TAN ÖĞLE YEMEĞİ....

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki temasın ardından Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, hem Emniyet mensuplarını, hem de ilçe protokolünü öğle yemeğinde buluşturdu. Çat Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde organize edilen yemeğe katılım hayli fazla olurken, Başkan Kılıç da önemli mesajlar verdi.

Türk Polis Teşkilatı’nın, ülkenin en nadide ve en güzide kurumlarından birisi olduğunu dile getiren Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Allah’a şükürler olsun ki; Polis Teşkilatı’mızın geldiği nokta ve yaptığı birbirinden başarılı çalışmalar, her türlü takdirin üzerindedir. Cumhuriyet’ten bile daha uzun bir geçmişe sahip olan Türk Polis Teşkilatı, toplumun huzur, can ve mal güvenliğinin teminatı olmaya devam ediyor. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA