Başkan Tutal'a Stajer Öğretmenlerden Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı'nca ataması yapılan stajyer öğretmenler, Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Stajyer öğretmenlerle Tutal'ı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Koç, yaptığı konuşmada, 12 stajyer öğretmenin 6 ay boyunca stajlarının devam edeceğini belirtti.

Danışman öğretmenlerle derslere de girecek olan stajyer öğretmenlerin çeşitli ziyaretler yapacağını belirten Koç, 'Ziyaretlerimizin amacı, protokolün ve kamu kurumları arasındaki iletişim ve koordinasyonun nasıl olduğunu öğretmenlerimize göstermek' dedi.

Tutal ise aday öğretmenlerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, 'Öğretmenlik sadece meslek değil bir hayat biçimidir. Böylesine kutsal bir mesleği tercih ettiğiniz için hepinizi yürekten kutluyorum. Elimizden geldiğince eğitimde yapılacak çalışmalara katkı sağlıyoruz. Eğitim kurumlarıyla çok güzel bir iletişime sahibiz. İlçemizde eğitim kalitesini ve başarısını daha yukarıya çekmek adına üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazırız.' diye konuştu.

Kaynak: AA