Azerbeycan'a destek çığ gibi büyüyor

Azerbaycan’da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği tarafından başlatılan kampanyaya destek artarak büyüyor.

Azerbeycan'a destek çığ gibi büyüyor
Azerbaycan'da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği tarafından başlatılan ve Ermeni işgali altındaki Türk Topraklarında işgalin son bulması için uluslararası farkındalık oluşturmayı hedefleyen imza kampanyasına destek artarak büyüyor.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği kampanyaya ünlü isimler de destek oluyor.

Bu kampanyayı bir kardeşlik vazifesi olarak gördüklerini söyleyen Acun Ilıcalı, Arda Turan, Hidayet Türkoğlu, Uğur Işılak, Mustafa Sandal, Demet Akalın, Alişan, Tolgahan Sayışman ve Murat Yıldırım gibi ünlü isimlerden de destek geldi. Ünlü isimler imza atarak hayranlarına da destek çağrısında bulundular.

Sivil Toplumun yoğun desteğiyle büyüyen kampanyaya; Memur-Sen, KAMU-SEN, HAK-İŞ, MÜSİAD, İHH, MTTB, İlim Yayma Cemiyeti, TÜRGEV, Sivil Dayanışma Platformu, UETD, TİM, TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, TÜMDİAD, UMED gibi STK'ların yanı sıra siyasi partilerden de destek geldi.

Azerbeycan'a destek çığ gibi büyüyor

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri de kampanyaya destek olarak sosyal medya hesaplarından tüm taraftarlarını imza atmaya davet etti.

Kampanya'ya isgaledurde.com internet sitesindeki linke tıklayarak katılmak mümkün.

Katılımcıların, linkte bulunan ad, soyad ve mail bölümlerini doldurduktan sonra mail adreslerine gelen onay postasına mutlaka cevap vermesi gerekiyor.