Yaşlılara Tarsus Gezisi

Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü Derneği, “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde barınan yaşlıları Tarsus gezisine götürdü.

Yaşlılara Tarsus Gezisi
Yaşlılar Tarsus’taki Eshab-ı Kehf, Hayvanat Bahçesi ve Tarsus Şelalesi ziyaretlerinde unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Gezide onlara eşlik eden, derneğin başkanı Ramazan Çakır, “Değerlerimizin en başında, büyüklere saygı gösterip, sevgiyi esirgememek vardır. Her zaman sizlerle olmak, sizlerle bir şeyleri paylaşmak, sosyal sorumluluklarımız arasında temel amaçlarımızdan birisidir" dedi.

Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hamza Dönmez’de, Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ramazan Çakır’a teşekkür ederek, bundan sonraki başka organizasyonlarda Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü Derneği’ni yine yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Etkinliğe katılan yaşlılar ise geziden duydukları memnuniyeti ifade ederken, yaşlıların sadece bir gün değil sürekli olarak hatırlanması temennisinde bulundular.
Kaynak: İHA