Sağlık Müdürü Kocaöz'den Başkan Uysal'a Teşekkür

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü belediyeye bir ambulans bağışlarken, belediyede Öğretmenler mahallesindeki Sağlık evini 112 Acil Servise tahsis etti. Belediye Başkanı Necdet Uysal ile protokol imzalayan İl Sağlık Müdürü Dr. Servet Kocaöz, Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Sağlık Müdürü Kocaöz'den Başkan Uysal'a Teşekkür
Belediye önünde düzenlenen törenle ambulansın anahtarını Başkan Uysal’a veren İl Sağlık Müdürü Dr. Servet Kocaöz, belediyenin sağlık hizmetlerine önemli destekler verdiğini söyledi.

Evde sağlık hizmetleri konusunda da belediyenin büyük desteğini gördüklerini anlatan Müdür Dr. Servet Kocaöz,” Belediyenin, hastaların sağlık kuruluşlarına taşınması ve evde bakım konularında büyük desteğini görüyoruz. Belediye burada önemli hizmetler yapıyor. Çok güzel projeleri var. Bunun için Başkan Necdet Uysal’a teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Necdet Uysal da, Sağlık Müdürü Dr.Servet Kocaöz’e teşekkür etti. Başkan Necdet Uysal ve Sağlık Müdürü Dr.Servet Kocaöz ve yanındaki heyetle birlikte belediyenin, Öğretmenler Mahallesindeki eski Pazar yerindeki yaptırdığı Sağlık Evi binasına gitti. Binanın 112 Acil Servis merkezi olacağını anlatan Başkan Uysal,” Belediye olarak, Nurettin Gedik’in bağışladığı arsaya bu binayı yaptık. Şimdi burada 112 Acil Servis hizmet yapacak. Sağlık Bakanlığınada teşekkür ediyoruz. İlçemize yeni hastane yapılıyor. Hastane inşaatı başladı.

İnşallah iki yıl için de tamamlanacak” dedi.

Sağlık evi binasını beğenen Müdür Dr.Servet Kocaöz, körfezde kurmayı planladıkları Umke ekibinin de aynı binada hizmete başlayacağını söyledi.

Başkan Necdet Uysal ve Müdür Servet Kocaöz, daha sonra hafriyat yapılan Hastane İnşaatı alanında da inceleme yaptı. Törene, Başkan Uysal ve Müdür Servet Kocaöz’ün yanı sıra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Faruk Kendigelen ile Burhaniye Devlet Hastanesi Baştabibi Dr.Mehmet Maşuk Akhan ve 112 ekibi de katıldı.

Kaynak: İHA