'Bulut' Köpeğin Motosiklet Tutkusu

Konya'da emekli Ziya Yarkın'ın, akbaş cinsi köpeği 'Bulut'u iri cüssesine rağmen motosikletinin önüne bindirerek gezintiye çıkarması, görenleri şaşırtıyor Yarkın: 'Bulut, en çok motosiklete binmeyi sever. Sesini duydu mu motosikletin yanından ayrılmaz'

Konya'da sahibiyle motosiklete binip şehrin caddelerinde gezintiye çıkan köpek görenleri şaşırtıyor.

Meram ilçesinde yaşayan emekli memur Ziya Yarkın'ın (65), 4 yıl önce 40 günlükken aldığı, Bulut' ismini verdiği akbaş cinsi çoban köpeğinin en büyük tutkusu, motosikletle dolaşmak.

Yarkın, özellikle hafta sonları iri cüssesine rağmen motosikletinin önüne aldığı köpeğiyle şehrin caddelerinde gezintiye çıkıyor.

Ziya Yarkın, yaptığı açıklamada, gezinti esnasında kendilerini görenlerin şaşırdığını söyledi.

Emekli olduktan sonra zamanını köpeği ile ilgilenerek değerlendirdiğini anlatan Yarkın, 'Bulut, en çok motosiklete binmeyi sever. Sesini duydu mu motosikletin yanından ayrılmaz. Herkes kendi çoluğunu çocuğunu motosikletle nasıl gezdirirse, bu da benim çocuğum gibi. Ben de bunu gezdiriyorum. Görenler çok şaşırıyor' dedi.

Günün 3-4 saatini köpeğiyle geçirdiğini ifade eden Yarkın, 'Beni kimseyle paylaşmaz. Onun yanında başka hiçbir köpeği sevemem. Merak ettiğim tek şey biri bana saldırırsa ne yapacağı. Ama tehlikeli olduğu için böyle bir denemeyi asla yapmadım' diye konuştu.
Kaynak: AA