Bulancak Belediyesi Alt Ve Üst Yapı Çalışmalarına Hız Verdi

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, kent genelinde alt yapı ve asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Yakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, hava sıcaklıklarının artmaya başlamasıyla birlikte alt ve üst yapı hizmetlerine başladıklarını verdiklerini belirtti.

Bu yıl içerisinde yapılacak olan hizmetleri titizlikle planladıklarını ve asfaltlama çalışmaları ile projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Yakar, 'Bahar mevsiminin gelmesiyle sahada çalışmalarımıza hız verdik. Özellikle sıcaklıkların artmasıyla en kısa sürede sıcak asfalt çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süreçte şu anda İsmet Paşa mahallemizde yağmur suyu hattımızı yeniliyoruz. Alt yapı çalışması bittiğinde inşallah mahallemizi sıcak asfaltla buluşturacağız' dedi.

İhsaniye mahallesi Uğur Mumcu Caddesindeki yağmur suyu hattı yenileme çalışmasında sona gelindiğini kaydeden Başkan Yakar, şöyle konuştu:

'İnşallah en kısa zamanda Uğur Mumcu caddemizi sıcak asfalt ile buluşturacağız. İçme Suyu projemizde artık sona gelindi. İlçemizin yüzde 95'inden daha fazlasında evlere yeni su hattından da su verilmektedir. Artık suyumuz daha temiz ve içilebilir. İlerleyen günlerde yeni su depolarımız da tamamlandığında Bulancak'ın 50 yıllık içme suyu alt yapı ihtiyacı karşılanmış olacaktır. Şehrimizin her yanı şantiyeye döndü. İnşallah 1,5-2 yıl içerisinde Bulancak'ta alt yapı projelerimiz bitmiş olacak bir çok noktada sıcak asfalt ve baskı beton olacaktır.'

Kaynak: AA