Kadışehri İlçesinden Bayırbucak Türkmenleri'ne Yardım

Yozgat Kadışehri Kaymakamlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler gönderildi.

Kadışehri İlçesinden Bayırbucak Türkmenleri'ne Yardım
Kadışehri Kaymakamı Arif Gül gözetiminde ve İlçe Müftüsü Abdullah Yalmanın başkanlığındaki komisyon organizesiyle toplanan yaklaşık 25 ton kuru gıda TIR’a yüklenerek gönderildi. Kadışehri Kaymakamlığı önünde yapılan programa Kaymakamı Arif Gül, Belediye Başkanı Davut Karadavut ile komisyon üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Arif Gül, yardım kampanyasına katılanlara ve organize eden komisyon üyelerine ve vatandaşlara teşekkür ederek, bu yardımların çok öneme olduğunu söyledi.



Yardım organizasyonunu çalışmasıyla ilgili kısa bir bilgi veren İlçe Müftüsü Abdullah Yalmanın duasıyla yardım tır uğurlandı. Yalman, yapılan yardımlar içerisinde 15 ton un ve 10 tona yakın makarna pirinç vb kuru gıda ile çocuk bezi, maması ve bebe bisküvisi gönderildiğini ayrıca nakit olarak da 38 bin 141 TL Hatay AFAD il Müdürlüğünün verdiği hesaba aktarıldığını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA