Bıçaklandı, Yardımı Reddetti!

Kahramanmaraş’ta kavga ettiği kişiler tarafından bıçaklanan ve yaralanan genç, elinde bıçakla kendisine yardıma gelen sağlık görevlilerini ve polisi yanına yaklaştırmadı.

Bıçaklandı, Yardımı Reddetti!
Olay, Çukuroba ve Şehit Zeki Karakız Caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samet B. (29), Taş Mescid civarında iki kişiyle kavga etti. Kavga sonrası bıçakla yaralandığı iddia edilen Samet B. yaralı halde kavga ettiği kişilerin peşine düştü. Kan kaybı nedeniyle bitkin düşen Samet B.’yi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisi ve sağlık ekiplerini gören Samet B. bir evin merdiven girişinde elinde bıçakla beklemeye başladı.

112 sağlık ekipleri ve polisin yardım çağrısını geri çeviren Samet B., kendisini bıçaklayacağını öne sürerek kimseyi yanına yaklaştırmadı.

Uzun süre merdiven boşluğunda bekleyen Samet B. daha fazla kan kaybına dayanamadı ve sağlık ekiplerinin kendisine yardım etmesine izin verdi. Samet B. tedavisi için hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA