Avis, 'En İyi Araç Kiralama Şirketi' Seçildi

Otokoç Otomotiv çatısı altında araç kiralama hizmeti veren Avis, Dünya Turizm Ödülleri'nde 'En İyi Araç Kiralama Şirketi' ödülüne layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Avis, turizmin Davos'u olarak bilinen World Tourism Forum kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Turizm Ödülleri'nde 'En İyi Araç Kiralama Şirketi' seçildi.

Dünya turizmine yön veren 100 liderin katıldığı etkinlikte Avis, uluslararası komite tarafından 32 kategoride yapılan değerlendirme sonrasında ödül almaya hak kazandı.

-'Rekabetin çok önünde yer alıyoruz'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, şunları kaydetti:

'Avis markası ile araç kiralama sektöründe Türkiye'de kurulduğumuz 1974 yılından bu yana sektörün öncü ve lider firması olarak hem uzun dönem hem de günlük kiralama tarafında faaliyet gösteriyoruz. Gerek operasyonlarda mükemmellik, gerek araçlarımızın yeniliği ve bakımlarının düzenli olarak yapılıyor olması, gerekse yaygın ofis ağımızla sektörde müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi alanında rekabetin çok önünde yer alıyoruz.

Çalışmalarımızın uluslararası platformlarda ödüllerle taçlanıyor olması bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Geldiğimiz noktayı geliştirmek ve müşteri memnuniyetimizi daha da artırmak için çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz.'

Kaynak: AA