Urla'da Kadınlar Gününe Özel Sergi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İzmir’in Urla ilçesinde düzenlenen "Kadınlarımız" adlı fotoğraf sergisi, fotoğrafseverleri bir araya getirdi.

Urla'da Kadınlar Gününe Özel Sergi
Urla ilçesindeki Eski Tamirhane Binasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açılan fotoğraf servisi, yoğun ilgi gördü. "Kadınlarımız" isimli fotoğraf sergisi, her yaştan fotoğrafseveri bir araya getirdi. Sergide 85 fotoğrafçı, Kadınlar Günü’ne özel olarak üç aylık çalışmaları sonucunda hazırladığı eserleri ziyaretçilerin beğenisine sundu. 240 fotoğraf içerisinden en güzel 50 fotoğrafın seçildiği ve jüri üyelerinin de birer fotoğraf hediye ettiği sergide toplam 53 fotoğraf sergilendi. Serginin açılışında konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, gazetelerde çıkan şiddet, terör, tecavüz ve şehit haberlerine üzüldüğünü söyledi.

Uyar, siyasette kadınların sayısının da fazlalaşması gerektiğini söyledi.



Sergi açılışına Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra, TBMM 21. Dönem Milletvekili Ayşe Gürocak, CHP Parti Meclisi Üyesi ve yazar Yaşar Seyman, CHP Urla İlçe Başkanı A. Bahri Yalaz, Urla Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda fotoğrafçı katıldı.

Kaynak: İHA