Giresun Kent Meydanında İnternet Bedava

Giresun Belediyesi tarafından Atatürk Meydanı'nda faaliyete geçirilen wifi sistemiyle aynı anda yaklaşık bin kişi ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.

Giresun Belediyesince Atatürk Meydanı'nda faaliyete geçirilen wifi sistemiyle aynı anda yaklaşık bin kişi ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Atatürk Meydanı'ndaki programda yaptığı konuşmada, internetin insan hayatına artık her şeyden fazla girdiğini söyledi.

İnternetin hayatta çok önemli bir yerinin olduğunu belirten Aksu, şunları kaydetti:

'Burada hepimizin elinde akıllı telefonlar var, herkes her şeyi oradan takip ediyor. Giresun Atatürk Meydanı'nda ücretsiz wifi sistemini başlatmış bulunuyoruz. Burada aynı anda yaklaşık bin kişi bu hizmeti kullanabilecek, yani günde 1,5 saat bir öğrencimiz, bir vatandaşımız meydanda ücretsiz interneti kullanabilecek.'

Aksu, başta üniversite öğrencileri, internet imkanı olmayan vatandaşların bu hizmetten yararlanacağını ifade ederek, 'Bu hizmeti yaygınlaştıracağız. Şu anda Keşap durağı dediğimiz meydanımızın inşaatı da bittiğinde Depboy bölgesinde, üniversite bölgesinde de bunu yaygınlaştıracağız' dedi.
Kaynak: AA