Emet Belediyesi'nden Kadınlara Çiçek

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Emet Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince bayan esnaflara çiçek hediye edildi.

Emet Belediyesi'nden Kadınlara Çiçek
Emet Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan etkinlik kapsamında, Emet Belediyesi Zabıta Amiri Cavit Metin Şenel bayan zabıta personelleri ile birlikte ilçedeki iş yerlerini ziyaret etti.

Şenel, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca adına, esnafları tek tek kutladı. Şenel, ilçe ekonomisinde bayanların öneminin gün geçtikçe arttığını söyledi.



Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca da, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Koca, tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak, “Kadınlarımız Milli ve Manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en önemli taşıyıcısıdır. Doğduğumuz andan ölümümüze kadar, hayatımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Kadınlarımız, iş hayatındaki başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de ülkenin geleceğinin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadır. Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimiz inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutlarken, başta kadın kuruluşları olmak üzere, kadın hakları konusunda çalışan ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

(MS-EFE)
Kaynak: İHA