Dicle Elektrik, Kadınlar Günü'nü Unutmadı

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende A.Ş. (Dicle EPSAŞ) tarafından, çalışan kadın personelin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlandı. Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, şirketin kadın çalışanlarını, “Olumsuzlukların olmadığı, her şeyin mutlu ve güzel şekilde geçtiği günlere doğru yol almamız ümidiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum" diyerek kutladı.

Dicle Elektrik, Kadınlar Günü'nü Unutmadı
Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan ve İl Müdürü Şükrü Bereket ile birlikte tüm birimleri dolaşarak, kadın personele karanfil ve çikolata dağıttı.

Genel Müdür Doğan, bu sırada birimlerde bulunan kadın müşterilerin de gününü kutlamaktan geri kalmadı. Kadınlar Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, bayan personellerin şirketin gülen yüzü olduğunu ifade etti.

Kadınların hayatın kaynağı, şefkat ve merhametin yaşayan abidesi olduğunu da belirten Doğan, "Hepinizin hem aile hem toplum hayatına hem de kurumumuza kattığınız güzelliklerin artarak devam etmesini diliyoruz. Olumsuzlukların olmadığı, her şeyin mutlu ve güzel şekilde geçtiği günlere doğru yol almamız ümidiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Dicle EDAŞ’taki kutlamalar sırasında da İl Müdürü Osman Hondu, İl Müdür Yardımcısı Murat Dursun ve İdari İşler Yöneticisi Mustafa Bağırsakçı ile kadın personelleri ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlara, karanfil hediye eden Hondu, "Kadınlar bir gün değil, her gün hatırlanmalı ve önemsenmeli" dedi.

DİYARBAKIR’DA DA KUTLANDI

Diyarbakır’da da Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ tarafından, çalışan kadın personelin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlandı. Dicle EDAŞ’ın Genel Müdürlüğü’nün de bulunduğu Diyarbakır’da İl Müdürü Uğur Yaka ve birim yöneticileri ile İnsan Kaynakları ve İdari İşler birimi çalışanları, tek tek ziyaret ettikleri kadın personellerin günlerini kutladılar, günün anısına çiçek verdiler.

BATMAN’DAKİ KUTLAMA

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe İl Müdürü Faruk İşlek, DEPSAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk, İdari İşler yöneticisi Hamit Özhan ve kurum bünyesinde çalışan kadınlar katıldı.

Burada konuşan İl Müdürü İşlek, bayan çalışanların Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kadınların aile ve toplum içindeki önemine işaret etti. İşlek, şirketteki kadınların çalışma performansından memnun olduklarını belirterek, yaşayabilecekleri sorun ve talepler için kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

DEPSAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk de, İnançları gereği kadınların toplum içinde farklı bir konumda bulunduklarını ifade ederek, çalışanların Kadınlar Günü’nü kutladı. Tören, çalışan kadınlara çiçek verilmesiyle sonlandı.

SİİRT’TE DE KUTLANDI

Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ Siirt İl Müdürlüklerinde çalışan bayan personeller de unutulmadı. Dicle EPSAŞ İl Müdürü Hilmi Angigün, İdari İşler Yöneticisi Abdulaziz Korkmaz ve Kurumsal İletişim Siirt sorumlusu Serdar Sakarya tarafından bayan personellerin Kadınlar Günü kutlanarak, çuha çiçeği verildi.

Dicle EPSAŞ İl Müdürü Angigün, kutlama sırasında, kadının sadece bir anne olmadığını belirterek, “Gerektiğinde bir öğretmen, bir psikolog, bir danışmandır” dedi.

MARDİN’DE ÇİÇEK DAĞITILDI

Dicle EDAŞ Mardin İl Müdürlüğü’nde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama gerçekleştirildi.

İdari İşler Sorumlusu Ahmet Homan, şirket bünyesinde çalışan kadın personelleri tek tek odalarında ziyaret ederek, hem Dünya Kadınlar Günlerini kutladı, hem de bu gün nedeniyle hazırlanan çiçekleri verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ Şırnak İl Müdürlüklerinde de kutlanarak, çalışan kadın personele çiçekler verildi.

Kaynak: İHA