Ankara'daki Silahlı Çatışma

İki aile arasında alacak verecek meselesinden çıkan çatışmada yaralanan 28 kişiden 2'sinin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi Olaya ilişkin gözaltına alınan 29 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Başkentte iki aile arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan çatışmada yaralanan 28 kişiden 2'sinin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan 29 kişinin, emniyetteki işlemlerinin ardından yarın ya da ertesi gün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Altındağ'daki Plevne Mahallesi'nde aynı durakta ticari taksileri olan iki aile arasında önceki gün çıkan silahlı çatışmada 28 kişinin yaralanmasıyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Olaya ilişkin 29 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınan kişilerin çoğunun da hafif şekilde bu olayda yaralandığı ve şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Zanlıların yarın ya da ertesi gün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Hastanelerde tedavisi devam eden yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Şüphelilerin ifadelerine göre, durakta ticari taksileri bulunan bu iki aileden birinin durağın sahibi olduğu belirtildi. Bu ailenin çalıştırdığı taksilerin az olması ve taksi durağının mülkiyetiyle ilgili kavganın büyümesi üzerine silahlı çatışmanın yaşandığı kaydedildi.
Kaynak: AA