Vali Kahraman; 'Bu Vatan İçin, Bu Devlet İçin, Bu Millet İçin Hepimiz Şahadet Ederiz'

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Kemah İlçesi’nde ki Alp Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Vali Kahraman; 'Bu Vatan İçin, Bu Devlet İçin, Bu Millet İçin Hepimiz Şahadet Ederiz'
Vali Kahraman, Alp Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek, askerler ile birlikte sohbet etti.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 7 Şubat 2016 saat 20.00 sularında Kemah İlçesinde bulunan Alp Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek, karakolda vatani görevlerini yerine getiren askerler ile birlikte çay içip, sohbet etti.

Vali Kahraman, karakol şeref defterini imzalayarak, burada hainler karşısında göğüslerini siper ederek, vatanı koruyan Mehmetçiklere; “Sizler bu vatan için buradasınız. Sizlerin kararlılığı sayesinde bu teröristlere fırsat vermeyeceğiz. Bir İdil’i, bir Nusaybin’i, Diyarbakır, Sur’u mahvetmeye kimin ne hakkı var. Hepsi hain. Hepsi birer maşa. Ahlaksız bunlar. Bizler Erzincan da olmak üzere Ankara’da, İstanbul’da ve diğer illerdeki vatandaşlarımız orada rahat ediyorlarsa bu sizlerin sayesinde. Sizler burada Kartal gibi bekliyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarım hep sizinle. Bu saatte sizlerin yanına gelmemin sebebi devletimizin hiçbir zaman uyumadığını yani sizlerin yanınızda olduğumuzun mesajını vermektir. Vatanı savunma konusunda sizler neler düşünüyorsanız Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hepimiz aynı duyguları hissediyoruz. Bu vatan için, bu devlet için, bu millet için hepimiz şahadet ederiz.”dedi.

Vali Kahraman yaptığı konuşma sonrası tüm şehitler için dua ederek, onların aziz ruhlarına Fatiha okudu. Ardından Sakarya Fırat Dizisinde yer alan Onbaşı Muharrem ’in Şehit olduktan sonra ajandasından çıkan ve anasına yazdığı şiir Vali Kahraman ve askerlere dinletildi. Vali Kahraman ziyaret etmiş olduğu karakoldan ayrılmadan önce sesi güzel olan bir askerin seslendirdiği türküyü diğer askerler ile birlikte dinledi.
Kaynak: İHA