Tanju Çolak sunucuyu canlı yayında fena bozdu

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, Tanju Çolak'a yüklendi, Çolak yayına bağlanıp Sarıkaya'yı fena bozdu.

Tanju Çolak sunucuyu canlı yayında fena bozdu
Tanju Çolak sunucuyu canlı yayında fena bozdu
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Uyan Türkiyem programının sunucu Tahir Sarıkaya, Türk futbolunun önemli isimlerinden Tanju Çolak ile karşı karşıya geldi.

'DELİKANLILIK AYRI BİR ŞEY'

Programında Çolak'ın, 'Tanju Çolak çıktı dedi ki; 'Ben AK Parti'ye milletvekili adayıyım.' Sonra basın toplantısı yaptı; 'AK Parti beni aday yaparsa cemaati ben bitireceğim' dedi' sözlerini gündeme taşıyan Sarıkaya, 'Tanju Çolak sana soruyorum; madem bu kadar delikanlısın, madem bu kadar güçlüydün, madem o zamanlar cemaati bitirecektin, neden 17 Aralık olaylarında sessiz kaldın? Çıtınızı çıkaramadınız. Erkekçe çıkıp cumhurbaşkanına nasıl bu komplo kuruluyor, bu kasetlerin hepsi düzmece niye diye diyemediniz? Bu ayrı bir şey, delikanlılık, cesaret ayrı bir şey' şeklinde konuştu.

'SAVCI MISIN SEN...'

Sarıkaya'nın bu sözleri üzerine yayına telefonla bağlanan Tanju Çolak, sunucuya, 'Bunun hesabını sen soramazsın ki; savcı mısın hocam sen?' diye çıkıştı. Çolak, 'Bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun. Bunun hesabını sana vermem ama söyleyeyim 17-25 Aralık'ta ben İzmir'de Çiğli'de, Bayraklı'da, Karabağlar'da aklına neresi geliyorsa Binali Yıldırım ve ekibiyle beraber Tanju Çolak olarak almışım o bayrağı sokaklardaydım. 17-25 Aralık'ta oralardaydım, seni rahatlatabildim mi biraz?' diye sordu.

'Sorun benim rahatlamam değil' diyen Tahir Sarıkaya, 'Ben ne söylediğimi bir anlatayım, cevap hakkınızı vereceğim' dedi.

 
'SEN HİÇ TANJU ÇOLAK İLE YÜZ YÜZE GELDİN Mİ?'

'Ben cevabımı verdim' karşılığını veren Çolak, 'Ben seni tanımam bilmem. Sen konuyu bana neden getirdin sevgili Tahir. Ben de canlı yayın yapıyorum, bilmediğim konu hakkında yorum yapmam. Bir canlı yayın yapan kişiye de bu yakışmaz. Ben onu algılayamadım. Sen Tanju Çolak ile ilgili yorum yaparken Tanju Çolak'ı tanıyor musun sevgili Tahir'ciğim, hiç yüz yüze geldin mi?' sorularını yöneltti.

Bunun üzerine Sarıkaya, 'Gelmeme gerek yok senin futbolunla büyüdük biz' karşılığını verdi.

'BENİM GİBİ İKİNCİ BİR ADAM VARSA BUL'


Çolak da, 'Çok teşekkür ederim ama 17-25 Aralık benim için çok önemlidir, çok değerlidir. Ben 2010 yılından beri Mehmet Ali Şahin ile koşturan, mücadele eden bir adamım. Benim gibi bu kadar marka değeri olupta sokaklara çıkan ikinci bir adam varsa onu bana sen bul. Tanju Çolak olup, bu kadar marka değeri olup Türkiye'nin sağcısının, solcusunun, lazının, kürdünün sevdiği bir Tanju Çolak olarak AK Parti bayrağını alıp bu kadar göklere dalgalandıran adam için sen diyorsun ki; 'nerelerdeydin', çok şaşırdım, buna niye gerek duydun? Sen bunları Google'a sor' diye konuştu.

Buna karşılık Sarıkaya ise, 'Eyvallah saygı duyuyorum. Ben sana iktidar karşıtısın demedim. İktidardan milletvekili adaylığını koydun buna da saygı duyuyorum ya da neden AK Parti'ye yakınsın diye bir şey demedim, haddime de düşmez yanlış anlaşılmasın' dedi. İkili arasındaki diyalog şöyle devam etti:

'KULAKLARINLA İZLENMEZ'

Çolak: Ne dediniz hocam peki?

Sarıkaya: Ben sizin açıklamalarınızı kulaklarımla izledim ve gözümle gördüm.

Çolak: Kulaklarınla izlenmez, dinlersin.

Sarıkaya: Kulaklarımla dinledim, gözümle gördüm. 'Ben AK Parti'den milletvekili olursam cemaati ben bitireceğim' dediniz.

Çolak: Ben onu şu anlamda söyledim; baronları bitireceğim, ben futbol cemaati için diyorum arkadaş.

Sarıkaya: O zaman tamam, futbol cemaati diyorsanız sözümü geri aldım ben.

Çolak: Sen Şansal Büyüka'nın bana yaptıklarını biliyor musun?

Sarıkaya: Bilmiyorum.

Çolak: O zaman Google'a yaz gör neler söylediğimi, neler yaptığımızı rica ediyorum. Ben Star gazetesinin pazar ekibine de röportaj verdim, 'Futbolun baronlarını bitirmeye geliyorum' diye manşet attı.

'REYTİNG YAPTIK'

Sarıkaya: Kusura bakmayın. Ne güzel canlı yayınımıza bağlandınız açıklığa kavuşturduk.

Çolak:
Reyting yaptık işte ama rica ediyorum benim numaramı al dediklerime bak ondan sonra beni ara. Ben Beyaz TV'yi de izliyorum. Beni yayına bağlattıkları için de teşekkür ediyorum.