Suriyeli İki Grup Arasında Bıçaklı Kavga Açıklaması 4 Yaralı

Konya’da Suriyeli iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Suriyeli İki Grup Arasında Bıçaklı Kavga Açıklaması 4 Yaralı
Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Şems-i Tebrizi Türbesi önündeki parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Suriyeli bir grup, daha önce kavga ettikleri bir başka Suriyeli grubu parkta görünce tartışmaya başladı.

Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesi üzerine daha önce kendilerine saldıran bir kişinin bıçaklanarak yaralanmasına neden olan Suriyeli gruba, bıçak, maket bıçağı ve demirlerle saldırdı. Kavgayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin olay yerine gelmesiyle birlikte saldırgan grup olayda kullandıkları suç aletlerini atarak olay yerinden kaçtı. Kavgada Mustafa Mücebber’in (22) boğazından, Subhi Mücebber (27), Ahmet Mücebber (19) ve Ali Mücebber (20) de çeşitli yerlerinden darp edilerek ve bıçaklanarak yaralandı. Yaralılardan boğazı bıçakla kesilen ve durumu ağır olan Mustafa Mücebber, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Kavganın meydana geldiği parkta arama yapan polis ekipleri, olayda kullanılan bıçak, maket bıçağı ve demiri parkın çeşitli yerlerinde atılmış halde buldu. Kavgada yaralanan Suriyelilerin daha önce kendilerine saldıran şahıslardan birini çıkan kavgada bıçakladıkları iddia edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA