SGK Kastamonu İl Müdürü Öztanç Açıklaması

“Bizler her zaman hangi şart ve koşulda olursak olalım, halkımıza hizmet vermek noktasında hep elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz'.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kastamonu İl Müdürü Oktay Öztanç, 'Bizler her zaman hangi şart ve koşulda olursak olalım, halkımıza hizmet vermek noktasında hep elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Taşköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Tatlı’yı ziyaret eden Öztanç, kurumlarına verdikleri destekten dolayı Tatlı'ya plaket takdim etti.

Öztanç, burada yaptığı konuşmada kurumların vatandaşa hizmet etmek için var olduklarını söyledi.

SGK olarak halka hizmet noktasında hep iyisini yapma gayreti içinde olduklarını ifade eden Öztanç, '“Bizler her zaman hangi şart ve koşulda olursak olalım, halkımıza hizmet vermek noktasında hep elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bundan böyle iyileştirilmiş bir mekanda ve daha iyi şartlarda çalışacağız. Taşköprü ilçesine ve Taşköprü halkına daha iyi koşullarda hizmet vermek adına kurumumuza ait, ihtiyaçlarımıza göre inşa edilmiş binamıza taşındık. Bize uzun yıllar ev sahipliği yapan Taşköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Tatlı ise, Öztanç'a odaları adına teşekkür etti.
Kaynak: AA