Sanayiciler Ve Öğrenciler Strateji Oyununda Buluştu

Üniversite düzeyindeki öğrencileri, sanayiciler ve iş adamlarıyla buluşturmak için etkinlikler düzenleyen Türk Eğitim Vakfı (TEV), Valilik ve Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığımız işbirliğinde ortak bir projede buluştu. Amiral Battı oyunundan yola çıkılarak, şirket sahiplerine veya şirket personeline yönelik yapılan; fiziksel, düşünsel ve yönetsel becerileri geliştirmek üzerine kurgulanan İş Amiral Battı oyunu, AOSB sanayicilerini, iş adamlarını ve TEV bursiyerlerini aynı masada buluşturdu.

Sanayiciler Ve Öğrenciler Strateji Oyununda Buluştu
TEV ve AOSB işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe, Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, AOSB Başkanı Bekir Sütcü, AOSB Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan, AOSB Müdürü Mustafa Keskin, Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay, Bölgenin önde gelen sanayicileri ve iş adamları, TEV Adana Şubesi Başkanı Ayşegül Gökçe, TEV gönüllüleri ve bursiyerleri katıldı.

"ÖĞRENCİLERİMİZ SANAYİCİLERİMİZİ ROL MODEL ALSIN DİYE BURADAYIZ’’

TEV Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe, öğrencilere kariyer gelişimlerinde destek olmak istediklerini belirtti.

Gökçe, öğrencilerin iş yaşamında karşılaşacakları değerleri kazandırmak için geliştirilen oyuna desteklerinden ötürü AOSB Başkanı Bekir Sütcü’ye, yönetim kurulu üyelerine ve sanayicilere teşekkür etti. Türkiye’nin en önemli ve büyük sanayi bölgelerinden olan AOSB sanayicilerinin, öğrencilere rol model olacağına inandığını kaydeden Gökçe, “Bursiyerlerimiz ve sanayicilerimize strateji oyunu oynatarak, iki tarafı birbirleri ile kaynaştırmayı hedefliyoruz. Oynanacak oyunda bazı veriler bulmaya çalışacaklar, bu veriler sonucu öğrencilerimiz iş dünyasının ve iş yerinin temel kuralları nelerdir bunları öğrenecekler’’ dedi.

SANAYİCİLER VE ÖĞRENCİLER AYNI TAKIMDALAR

İş Amiral Battı oyunu için iki grup oluşturuldu. Bu gruplarda AOSB sanayicileri ve iş adamlarıyla, öğrenciler aynı masayı paylaştı. Birinci takımda, AOSB Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan, İsmail Onatça, Mehmet Ulusoy, Cenk Yüzeroğlu ve Tunç Mart’a öğrencilerden Ebru Ürek, İrem Babacan, Seyit Özdemir ve Emre Ölçer eşlik etti. AOSB Başkanı Bekir Sütcü’nün bulunduğu ikinci takımda ise, Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay, Asım Gül, Yusuf Vehbi Hatipoğlu ile TEV bursiyerlerinden Ceren Ababay, Serhat Ataman, Hamza Kaya, Ufuk Vurunay yer aldı. Takımların birbirinin stratejilerini tahmin etmeye çalıştığı oyun renkli görüntülere sahne oldu. Sanayicilerin öğrencilerle iş birliği içinde oynadıkları İş Amiral Battı oyununda her iki takım kıyasıya mücadele etti. Oyunun sonunda galibiyeti Mustafa Fidan’ın da yer aldığı birinci takım elde etti.

TEV’DEN SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Birincinin açıklanmasından sonra, Türk Eğitim Vakfı Adana Şubesi, desteklerinden ötürü oyuna katılan, AOSB Yönetimine, iş adamlarına ve sanayicilere teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA