Halı Saha Maçı Sonrası Çatışma Açıklaması 28 Yaralı

Ankara Altındağ İlçesinde iki aile arasında çıkan tartışma da 3’si ağır 28 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Gölbaşı Oyaca Mahallesindeki halı sahada 1 gün önce Keskin ve Kara aileleri arasında oynanan futbol müsabakasında çıkan tartışma sonucu, Kara ailesinden Can Kara (23) bıçaklanarak ağır bir şekilde önce Gölbaşı Devlet Hastanesine, buradan da Ankara Atatürk Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kara burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bunun üzerine bugün Altındağ Çinçin Bağları Mahallesi Şile Sokak’ta toplanan Kara ailesi ile Keskin ailesi arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan çatışma da 3’si ağır 21 kişi yaralandı.

Olayın bir gün öncesinde ailelerin barıştırıldığı ancak, Kara ailesinden bir kişinin ölmesinden dolayı kavganın büyüdüğü öğrenildi.

Çatışma da yaralanan 11 kişinin isimleri şu şekilde; Aytaç K. (27), Selim K. (25), Mehmet K. (32) İrfan K. (21), Muhammet K. (20), Okan K. (43), Fırat K. (19), Cavit K. (20), Kemal K. (22), İnanç K. (31) ve Hikmet K. (35) olduğu belirlendi.

Yaralılar Ankara’da ki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Polis hastane çevresinde ve mahalle de geniş güvenlik önlemi aldı.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Valiliği, 28 kişinin yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili 20 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Polisin bölgede yaptığı aramalarda 3 pompalı av tüfeği ile 3 bıçak ele geçirildi.

Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA