Efelerli Kadınlar 8 Mart'ı Etkinliklerle Kutlayacak

Efeler Belediyesi’nin destekleriyle, Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Efelerli Kadınlar 8 Mart'ı Etkinliklerle Kutlayacak
Yarın sabah saat 10.00’da Aydın Valiliği önünde çelenk koyma töreni ile başlayacak olan programda Tepecik Mahallesi’ndeki düğün salonunda devam edecek. Tiyatro oyunları, Ebru Sanatı gösterisi, kan ve organ bağışı gibi bir dizi etkinliklerin de yer alacağı program saat:17.00’da yemek ikramı ile son bulacak.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, kadınların yaşamın her alanında var olduklarını hatırlatarak, "Kadınlar Günü’nü bir güne sıkıştırmak mümkün değildir. Ancak tam anlamıyla bu günün duyarlılığının oluşmasını sağlamak, bu günün hassasiyetini öne çıkartmak adına bir dizi etkinlik organize ettik. Kadınsız bir hayat düşünülemez, onlar yaşamımızın her alanında olan hayatımızın nadide çiçekleridir. Kadınlarımızın toplum içerisinde olmaları gerektiği konuma gelmeleri için çalışıyor, kadına yönelik şiddet başta olmak üzere kadınlarımızın aleyhine olan her türlü olumsuzluğu lanetliyoruz" diye konuştu.

Başkan Özakcan, tüm Efelerli kadınları gün boyu sürecek etkinliklere davet etti.
Kaynak: İHA