Hüseyin Gülerce, Zaman gazetesinin başına mı geçecek?

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce, Zaman gazetesinin başına geçeceği iddialarını değerlendirdi. Gülerce, "İsmi kirletilmiş, terörle anılan bir hareketin yayın organına dönüp bakmam bile." dedi.

Hüseyin Gülerce, Zaman gazetesinin başına mı geçecek?
Hüseyin Gülerce, Zaman gazetesinin başına mı geçecek?
Zaman gazetesine kayyum atanması Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan Ortak Akıl programında masaya yatırıldı. Programın yorumcusu gazeteci - yazar Hüseyin Gülerce, gazetenin başına geçeceğine yönelik iddiaları değerlendirdi.

'DÖNÜP BAKMAM BİLE'
Zaman gazetesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik düşmanlığında Sözcü gazetesini geçtiğini ifade eden Gülerce, 'Sözcü'den beter hale gelmiş Zaman gazetesinin önünden bile geçmek istemem. Sözcü gazetesi hükümetin ve Erdoğan'ın düşmanıdır. Eleştiri başka şey düşmanlık başka şey. Eleştirmiyorlar, saldırıyorlar. Zaman gazetesi bu konuda Sözcü'yi geçti. Zaman'ın ismini kirlettiler. İsmi kirletilmiş, terörle anılan bir hareketin yayın organına dönüp bakmam bile. Asla genel yayın yönetmenliğini düşünmem.' dedi.

GİZLİ TANIK İDDİALARINI YALANLADI
Gülerce, gizli tanık iddialarını ise şu şekilde yalanladı: 2 saat boyunca bu hareketin nasıl tehlikeli olduğunu, insanımızı nasıl kandırdığını, milletin en zeki evlatlarını kodlayarak devletin içine koyup, kendi devletine düşman hale getirdiğini anlatıyoruz. Savcılar bu programı izleyerek sanki onlara anlatıyormuşum gibi kayıt altına alıyorlar.