AK Partili Atmaca'dan Gazeteci Genç'e Ziyaret

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Anadolu Medya Grubu İmtiyaz Sahibi, İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Spor Yazarları (TSYD) İl Temsilcisi Ahmet Genç’i ziyaret etti.

AK Partili Atmaca'dan Gazeteci Genç'e Ziyaret
Sabah saatlerinde Anadolu Medya Grubu’nun baskı tesislerine gelen AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, il teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi. AK Parti olarak tüm halkı kucaklayarak, sorunların çözümü noktasında çalıştıklarını ifade eden Atmaca, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri herkesimden vatandaşımızla bir araya gelmeye çalıştık. Özellikle vatandaşımızın bize gelmesinden ziyade bizler onlara gitmeye gayret gösterdik. Yine partimize gelerek bizlerden yardım ve destek isteyen yüzlerce vatandaşımıza imkanlar dahilinde destek olmaya çalıştık. Birlik ve beraberlik çerçevesinde tüm teşkilatımız, halkımızla bir arada olmaya gayret gösteriyor. Halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu bağlamda sayın vekilimizin de desteği ile sorunları çözmeye çalışıyoruz. İnşallah halkımızın duası ve desteği ile bu sorunları çözmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

AK Parti’nin halkın partisi olduğunu ve bu nedenle kapılarının her zaman tüm vatandaşlara açık olduğunu belirten Atmaca, "AK Parti’nin yıllardır iktidarda olmasının tek sebebi halktan hiç kopmamasıdır. Bu nedenle bizlerde her zaman halkımızın iyi ve kötü gününde yanında olacağız. Parti olarak her geçen gün biraz daha büyüyoruz. Vatandaşlarımız ilk günkü aşkla partimize destek veriyorlar. İnşallah bizlerde bu desteğe layık olmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Genç ise, basın çalışmaları hakkında İl Başkanı Kemal Atmaca’ya bilgiler verdi. Görüşme fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Kaynak: İHA