Ablalar eylemde! Peki abiler nerede?

Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasının ardından gerçekleşen protestolarından Cemaat Mensubu kadınların yer alması dikkat çekti.

Ablalar eylemde! Peki abiler nerede?
Ablalar eylemde! Peki abiler nerede?
Ortalarda gözükmeyen ablalar, dün Zaman gazetesinin önünde toplanarak, gazeteye kayyum atanmasını protesto etti.

ABLALAR EYLEMDE PEKİ ABİLER NEREDE


Paralel Yapı tarafından toplanan himmet paralarını kumarda batıranlar, yine himmet paralarını çıplak kadınlarla yiyenler, cemaatin medyadaki sefasını süren Ekrem Dumanlı'lar,Adem Yavuz Arslan'la ve Emre Uslu'lar ortada yoklar. Olan yine kandırılmış, garibanlara oluyor.

Ablalar eylemde! Peki abiler nerede?

28 Şubat'ta başörtüsü için meydana inmeyen cemaatin ablaları, Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasının ardından gazete önünde protesto gösterisine katıldılar.

Ablalar eylemde! Peki abiler nerede?

Bağışların kontrolünü elinde tutan Samanyolu üst düzey yöneticisi Ekrem Yalvak himmet paralarıyla kumar oynayarak 1 milyon dolar kaybetmişti.

Ablalar eylemde! Peki abiler nerede?

Cemaat mensuplarının tüm iyi niyeti sonuna kadar kullanılarak toplanan himmet paraları Bank Asya'ya akıtılırken, Cemaatin önde gelen abilerinden Faruk Arslan gibiler ise köpük partilerinde paraları harcayıp gönlünce eğlenmişti.


2004'TE AKLINIZ NEREDEYDİ?

2004 yılında STV'den STAR'a kayyum atanmasını basın özgürlüğü kapsamında değerlendiren Paralel Yapı, Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasına ateş püskürdü.

FETÖ'nün hukuku işine geldiği gibi yorumladığı Zaman Gazetesi'ne kayyum atamasıyla iyice ortaya çıktı. 2004 yılında Cem Uzan'a ait Star TV'ye, Samanyolu TV'nin Ankara Temsilcisi Haluk Örgün kayyum olarak atanmıştı.

O gün bu karara övgüler dizen Paralel Yapı, Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasına ‘Basın özgürlüğü yok' ifadeleriyle tepki gösterdi.

 NE ÇABUK UNUTTUNUZ

Paralel Yapı, 2004 yılındaki uygulamaları unutmuş gibi davrandı. Kayyum olarak Örgün'ün atanmasına ‘Bir başka televizyonun çalışanı nasıl başka televizyona atanır' diye itiraz etmeyen Paralel Yapı, söz konusu Zaman Gazetesi olunca ‘Anayasa askıda. Basın özgürlüğü yok' diye yaygara kopardı.