Yenimahalle Belediyesi Kadınları Unutmadı

Özel gün ve haftalarda Yenimahallelileri yalnız bırakmayan ve birbirinden renkli organizasyonlara imza atan Yenimahalle Belediyesi, Dünya Emekçi Kadınlar Günü için etkinlikler düzenleyecek.

Yenimahalle Belediyesi Kadınları Unutmadı
Etkinliklerden ilki 7 Mart Pazartesi günü saat 19.00’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda düzenlenecek. Yenimahalle Belediyesi, İçasifed, Angikad ve Hamoy işbirliğiyle düzenlenecek olan “Kadının Türküsü” isimli konser unutulmaz bir geceye imza atacak.

Bir diğer program ise Yenimahalle Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası işbirliğinde 8 Mart Salı günü saat 11.30’da düzenlenecek. Yenimahalleli kadınlar, Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda düzenlenecek olan programda Ersin Perçin ve Evren Çelik’in birbirinden güzel türküleri eşliğinde eğlenecek.

Kadınlar Günü etkinlikleri Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’de Charlotte Jones’un yazıp Murat Sarı’nın yönettiği ve Neriman Oğur ile Zeynep Gülmez’in oynadığı "Air Swimming (Havada Yüzmek)” adlı tiyatro oyunuyla son bulacak.
Kaynak: İHA