Aladağ Belediyesi'nden Yeni Sohbet Evleri

Aladağ Belediyesi tarafından yapılan 2 sohbet evinin açılışı yapıldı.

Aladağ Belediyesi'nden Yeni Sohbet Evleri
Yetimli Mahallesi’ne yapılan ve sohbet evlerinin 13’üncüsü olan Aladağ Belediyesi Yetimli Sohbet Evi’nin açılışına Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Yetimli Mahallesi Muhtarı Veli Kaya, Yetimli Mahallesi sakinleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini Muhtar Veli Kaya ile birlikte kesen Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, hizmete giren sohbet evinde davetlilerle bir süre sohbet ederek sorunları dinledi.

Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, buradaki sohbetin ardından Ceritler Mahallesi Yazlak Mevkii’ne geçerek yapılan sohbet evlerinin 14’üncüsünün açılışını gerçekleştirdi. Açılış kurdelesini yine Ceritler Mahallesi Muhtarı Nebi Karakız ile birlikte kesen Başkan Mustafa Akgedik, hizmete giren sohbet evinde davetlilerle sohbet etti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Mustafa Akgedik, sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini belirterek sadece yol ve su işleri ile uğraşmadıklarını halkın diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için de çaba sarf ettiklerini söyledi.



Hizmete giren sohbet evlerini sık sık ziyaret ederek halk ile sohbet edip dertlerini dinlediğini belirten Başkan Mustafa Akgedik, “Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olunan bu günlerde, toplum içerisinde beraber olmak, yan yana bulunmak, birbirinden ayrılmamak, hoş sohbetlerin olduğu, kardeşliği inşa etmemize katkı sağlayacak bu sohbet evlerini diğer mahallelerimize de açacağız. İnsanlarımız buralarda bir araya gelerek sorunlarını ve sevinçlerini paylaşacak. Çaylarını yudumlarken günlük gazetelerini okuyacaklar” dedi.

Kaynak: İHA