Teski Süleymanpaşa Hizmet Binası Açıldı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TESKİ) yeni ek hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Teski Süleymanpaşa Hizmet Binası Açıldı
Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi Muratlı caddesinde düzenlenen törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten daire başkanları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa yaptığı konuşmasında, “TESKİ kurulduğu günden bugüne kurumsal yapılanmasını, yerleşimlerini belli bir noktaya getirmek için büyük bir gayret içerisindedir. TESKİ olarak ilçelerimize de çok önem veriyoruz. 11 ilçemizde de hizmet binamız mevcut. TESKİ Süleymanpaşa Şube Müdürlüğü Genel Müdürlük binasının bodrum katında çok zor şartlar altında hizmet veriyordu. Fakat bundan sonra hizmete açılacak olan binada daha çağdaş, ferah ve nezih bir mekanda hizmet verecektir. Bundan sonra vatandaşlarımız abonelik ve tahsilat işlemlerini yeni hizmet binasında yaptırabileceklerdir. Hizmet binasının tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Albayrak da, “TESKİ Büyükşehir Belediyesi’nin büyük oğlu. Bunca hizmetin ortaya çıkması için hizmet binaları önemli bir gerekliliktir ve bu hizmet binamızı da halkımızın hizmetine açacağız. 14 Mart 2016 tarihi itibari ile büyükşehir ana hizmet binamızda su tahsilat işlemleri gerçekleştirilmeyecektir. Gezici tahsilat araçlarımızı çoğaltacağız. Gerçekten hızlı bir çalışma içerisindeyiz. Zaman çabuk geçiyor ve bizler bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. TESKİ bir üniversite gibi çalışıyor. Hizmet binamızın tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak, protokol ve davetliler eşliğinde TESKİ Süleymanpaşa Hizmet Binasının açılış kurdelesi kesilerek, bina hizmete açıldı.
Kaynak: İHA