Seydişehir'e Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Taraşçı Mahallesinde başlatılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Seydişehir'e Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor
Bu güne kadar şehrin birçok cadde ve sokağının içme suyu hatlarını ve kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Seydişehir Belediyesi ve KOSKİ, Taraşçı Mahallesinde de başlatılan kanalizasyon hattı çalışmaları ile alt yapıyı sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Altyapı çalışmalarıyla vatandaşların sağlığını ve huzurunu düşündüklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Taraşçı mahallesi kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarında bin 200 metrelik hat döşendiğini ifade etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir merkezinde yaptıkları alt yapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ ile birlikte ortaklaşa yürüttüklerini ifade ederek çalışmaların Taraşçı Mahallesi için önemli bir yatırım olduğunu kaydetti.

Karayolları Bölge Müdürlüğünün Seydişehir-Taraşçı arasında yaptığı yol çalışmalarında eskiyen kanalizasyon hatlarının devre dışı bırakıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Taraşçı mahallesinde kullanılan kanalizasyon hatları yol yapım çalışmaları nedeni ile devre dışı bırakılmış. Biz de 400’lük beton büzlerle hatları yeniliyoruz. Taraşçı mahallemizde bulunan kanalizasyon hattımızı yerleşim yerinden bin 200 metre uzaklığa alarak kontrol altına aldık” dedi.

Kaynak: İHA