Osman Gökçek: Bunlara film çektirmek lazım

Osman Gökçek 'Gerilla annesi rolünü oynamak istiyorum' sözleriyle tepki çeken ve rol aldığı diziden kovulan Füsun Demirel için " Bu kadını kim kovduysa Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.

Osman Gökçek: Bunlara film çektirmek lazım
Osman Gökçek: Bunlara film çektirmek lazım
Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek, Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğü ile ekrana gelen 'Sürmanşet' programında önemli açıklamalarda bulundu.

Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

CILKINI ÇIKARDILAR

Bunlar maalesef işin iyice cılkını çıkardılar. Şehitlerimizin bu kadar yoğun geldiği bu dönemde 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' demekle ne anlaması gerekir bu milletin? Bu da terörist seviciliği. Bir de gidiyor PKK'nın ajansına konuşuyor.

BU KADINI KİM KOVDUYSA...

Fusun Demirel'in diziden kovulduktan sonra yaptığı açıklamaları gösteren Gökçek 'Senin bulunduğu yerden atmadıkları zaman sen saray soytarısı değilsin, ama atılınca herkes saray soytarısı oluyor değil mi? İşte bunları zihniyeti bu. Bunlara ekmek verir birisi yanında durur ama ekmeği kestiği kestiği zaman onun aleyhinde de konuşur. Bu kadını kim kovduysa Allah ondan razı olsun. Ellerine sağlık. Vurmuşlar tekmeyi atmışlar gitmiş.' dedi.

BUNLARIN ZİHNİYETİ BU

'Gerilla annesini oynamak istiyorum' diyen Füsun Demirel'e destek çıkan Koray Çalışkan'a da gönderme yapan Gökçek ' Devlete katliam yaptı diyen Koray Çalışkan, 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' diyen bu kadını hemen bulur. Bunların zihniyeti işte bu.

BUNLARA BİR FİLM ÇEKTİRMEK LAZIM

Aslında bunlara bir film çektirmek lazım. Gerilla'nın Annesi diye bir film çektirmek lazım. Hanımefendiyi başrole vereceksiniz, yanlarına Levent Üzümcü'yü, Koray Çalışkan'ı verebilirsiniz, Tarık Akan'ı verebilirisiniz. Mahsun Kırmızıgül bunun yönetmenliğini yapabilir, Mustafa Altıoklar yönetmenliği çok iyi bilmez ama görüntü yönetmenliği yapabilir. Barış Atay'ı da alsınlar yanlarına ne kadar başarılılar, değiller millet olarak hep birlikte görelim. BEYAZ GAZETE