Huzurevleri Arası Bocce Oyunları Şenliği Yapıldı

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yaşlılıkta hareketli yaşama teşvik amacıyla 1. Yetişkin Gençler Bocce oyunları şenliği düzenlendi

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yaşlılıkta hareketli yaşama teşvik amacıyla 1. Yetişkin Gençler Bocce oyunları şenliği düzenlendi.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen oyunlara, 4 huzurevinde kalan yaşlılardan oluşan bocce takımları katıldı.

Oyunların açılışında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, boccenin hedef topa en yakın topu atmaya çalışarak oynandığını söyledi. Huzurevinde kalan yaşlı bireylerin hareket etmeleri açısından önemli bir etkinlik olduğuna değinen Güner, takımlara başarılar diledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ise oyunlara Afyonkarahisar ile Emirdağ, Sandıklı ve Bolvadin ilçelerindeki huzurevlerinde kalan yaşlılardan oluşturulan 4 takımın katıldığını belirtti.

Oyunların birincisinin nisan ayında yapılacak Türkiye Huzurevleri Bocce yarışlarında Afyonkarahisar’ı temsil edeceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından oyunların açılışı, Vali Güner tarafından yapıldı.

Yarışmalar sonucunda Emirdağ Huzurevi birinci oldu.

Kaynak: AA