Dicle'de Yüksek Performansa Ödül Uygulaması Sürüyor

Dicle Elektrik Dağıtım(Dicle EDAŞ) tarafından Şanlıurfa’da sahada çalışan 9 personel, yüksek performansı nedeniyle ödüllendirildi.

Dicle'de Yüksek Performansa Ödül Uygulaması Sürüyor
Dicle EDAŞ personellerin motivasyonlarını artırmak ve çalışmaya teşvik etmek amacıyla başlatılan performans değerlendirmesi uygulaması devam ediyor. Bu çerçevede Şanlıurfa İl Müdürlüğü, gösterdikleri yüksek performans sebebiyle 9 personelini ödüllendirdi. Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürlüğünde düzenlenen tören ile performanslarına göre ‘Ayın Altın Adamı’ olarak seçilen Mehmet Çitkan isimli saha personeli, tam cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Çitkan’a ödülünü İl Müdürü Osman Hondu verdi. Uygulama ile ‘Ayın Gümüş Adamı’ seçilen personeller Mustafa Baş, Yaşar Selçuk, Mustafa Doğan, Hasan Aslan, Mehmet Mat, Cuma Demir’e yarım cumhuriyet, ‘Ayın Bronz Adamı’ seçilen Cahit Dedecan ve Mustafa Çakmaklı’ya ise çeyrek cumhuriyet altın verildi.

Törende konuşan Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürü Hondu, çalışanların performans ve motivasyonlarını artırmak için başarılı olanları ödüllendirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA